Holdbarhed og Sikkerhed: Sådan vælger du den bedste lim til Lash Extensions

Kun til profession brug

Som professionel lash artist står du over for valget af lim, som ikke kun skal sikre en imponerende holdbarhed, men også prioritere sikkerheden for dine kunder. I dette blogindlæg vil vi dykke ned de i forskellige og vigtigt faktorer, som påvirker valget af lash extensions lim. Vi vil udstyre dig med den viden, du skal bruge for at trække den rigtigt beslutning og opnå fejlfrie resultater, som holder! Vi vil udforske de forskellige slags lash extensions lim, og vejen til at vælge den bedste lim og opnå en perfekt balance mellem holdbarhed og sikkerhed ved dine lash extensions-kunder. 

Vi vil have fokus på lim fra NR Kosmetik 

Der kan være flere grunde til man gerne vil skifte lim, som professionel vipper teknikker. Det kan være du oplever at dit arbejdsmiljø bliver ændret eller påvirker limens ydeevne, så skal du have en lim, som er bedret egnet til det nye miljø, hvad enten det er temperaturen, luftfugtighed eller andre faktorer som påvirker den gamle lim. Det kan også være du har fået en ny kunde, som har en anden præferencer eller er sensitiviteten over for den lim du anvender, så kan det være nødvendigt at have flere limtyper til rådigheder, da nogle kunder også kan have behov for en hypoallergeniske lim, mens andre måske ønsker en lim med ekstra holdbarhed. Jo længere du arbejder som vipper teknikker kan du udvikle eller ændre din lash extension-teknik, kan det kræve en anden type lim. Nogle teknikker kræver måske en lim som tørre hurtigere eller kræver en lim som er mere fleksible.

 

Så hvad påvirker min lash extension lim? 

En af de største faktorer som kan påvirke din lash extensions lim, er temperaturen og luftfugtigheden i rummet, hvor du laver dine behandlingerne. Hvis temperaturen og luftfugtigheden ikke passer til den lim, du gerne vil arbejde med, vil du opleve at tørretiden og vedhæftningen vil blive påvirket, så derfor undersøg dit arbejdsmiljø og anvend en lim som passer til miljøet. Derudover kan dine færdigheder og anvendelsesteknik også påvirke, hvordan limen fungerer. For at opnå et vellykket resultat, skal der være præcision i påføringen, og brug af den korrekt mængde lim og blive fordelt ensartet. Hold altid øje med limens holdbarhedsdato, da alle lash produkter har en begrænset levetid, og over tid kan deres kemiske egenskaber ændres, da gamle eller forældede limprodukter kan have en nedsat ydeevne og føre til mindre holdbar lash extension sæt. Hvis limen ikke bliver opbevares korrekt, altså hvis limen bliver udsat for ekstreme temperaturer eller luftfugtighed, vil limens konsistens påvirkes. Så hvis du oplever at din lim har en anden konsistens end den plejer at have, kan det være på tiden den skal skiftes ud.