En forsmag på herremode i 2023 – mere fleece og outdoor-inspireret tøj

Gør jer klar, gutter – herremode er ved at tage en drejning til det udendørs og eventyrlystne. Ifølge brancheinsidere vil herremode i 2023 handle om fleece, performance-stoffer og outdoor-inspireret tøj. Så hvis du ønsker at være på forkant med modekurven, er det på tide at investere i nogle hyggelige jakker og tekniske bukser! 

Fleece-revolutionen 

Modeeksperter forudsiger, at fleece bliver en af de største trends i 2023. Hyggeligt og komfortabelt, men stadig stilfuldt nok til hverdagsbrug – hvad er der ikke at elske? Ikke nok med det, men fleeceforede jakker er også utroligt praktiske. Med ekstra varme og ekstra isolering mod elementerne behøver varme vinterfrakker ikke længere at være ensbetydende med voluminøse parkaer eller dunpufferjakker. Nu kan du holde varmen uden at gå på kompromis med din stil.

Præstationsstoffer er i centrum 

Ud over fleece vil en anden populær trend være præstationsstoffer som nylon- og polyesterblandinger. Disse stoffer er vandafvisende, åndbare, lette og hurtigtørrende – perfekt til dem, der kan lide at tilbringe deres dage udendørs! Ikke nok med det, men disse stoffer ser også godt ud, når de kombineres med mere traditionelt herretøj som blazere eller skjorter. Så hvis du leder efter en måde at tilføje lidt kant til din garderobe på uden at ofre formalitet eller komfort – så er dette helt sikkert vejen frem! 

Udendørs inspireret beklædning 

Endelig kan du forvente masser af outdoor-inspireret tøj næste år. Tænk på cargobukser i dæmpede jordfarver kombineret med hættetrøjer i stærke farver (tænk rød eller gul). Denne stil vil være perfekt til weekendens vandreture eller til at løbe ærinder i byen en lørdag eftermiddag. Og det bedste af det hele? Du behøver ikke engang at forlade huset; du skal blot tage nogle behagelige joggingbukser på med en hættetrøje, og du vil straks se stilfuldt ud! 

Køb det smarteste tøj hos Fat Moose

Er du til urbant outdoor-inspireret tøj, så er du med garanti til det danske modebrand Fat Moose. Fat Moose slog sig for alvor fast i 2022 som et af de førende mærker inden for denne tøjstil, og det vil kun blive endnu større her i 2023. Hold godt øje med Fat Moose på deres hjemmeside og webshop, der i dag er på engelsk, men som kommer i en dansk verion i løbet af 2023.

Konklusion 

Herretøj i 2023 lover masser af spændende nye tendenser, herunder mere fleece og outdoor-inspirerede tøjstykker. Uanset om du kan lide at hygge dig i fleece på kolde vinteraftener eller foretrækker letvægts performance-stoffer under sommeraktiviteter – der vil helt sikkert være noget for enhver smag næste år! Så gør dig klar – for herretøj er på vej til at tage en spændende drejning ind i det store friluftsliv!