Sådan finder du det bedste tilbud på bøjletandlæge behandling

Har du brug for tandregulering? Du ved, det kan være dyrt, men du vil ikke betale for meget. Bare rolig, vi har en plan! Det er tid til en priskrig. Det er rigtigt – gør dig klar til at spille hardball med dine lokale bøjletandlæger og find dig selv den bedste handel!

 

Vælg ikke altid det første tilbud du får!

Så hvordan finder du den bedste pris? Lad dig ikke bare nøjes med det første pristilbud, du får – hvis du vil spare penge, så sørg for at få tilbud fra flere behandlere og sammenlign dem. På denne måde får du en ide om, hvilken slags priser der er tilgængelige, og hvilke slags tilbud hver udbyder tilbyder.


min erfaring

Invisalign behandling er en af de mest populære former for tandregulering i disse dage, og det kan være ret dyrt. Men lad det ikke stoppe dig – mange tandreguleringstandlæger tilbyder finansieringsmuligheder, der giver dig mulighed for at sprede betalingerne over tid, så det er mere overskueligt for dit budget. Derudover, hvis du føler dig særlig ambitiøs, er der hjemmesider som InvisalignTilbud.dk, hvor du kan sammenligne priser fra forskellige udbydere i Danmark og finde det bedst mulige tilbud.
Da jeg skulle vælge min behandler til retning af mine tænder, valgte jeg at søge nettet tom for anbefalinger, og læse nøje hvad andre havde oplevet. Jeg faldt mest over gode erfaringer med resultatet, men til gengæld så jeg at prisen kunne variere enormt.
Jeg fandt frem til at nogle har betalt tæt på 70.000 Kroner for deres behandling, mens andre kun har betalt mellem 15.000 til 20.000 kroner for retning og blegning af deres tænder. Derfor er der rigtig mange penge at spare.

Min egen behandling fik jeg 2 tilbud på, og der var 8.000 kroner i forskel fra den ene udbyder til den anden. Begge simulerede mit endelige resultat, og resultaterne ville ende med at være ens. Dog tilbød den dyre tandlæge også at blege mine tænder, som en del af prisen.

Jeg spurgte så tandlægen med den billige pris, hvad det ville koste ekstra at få bleget mine tænder mens jeg var i gang med tandreguleringen, og prisen blev kun 2.000 Kroner dyre. Det betyder at jeg sparede 6.000 kroner ved at forhøre mig hos 2 forskellige invisalign udbydere.

 

 Vælg det rigtige tilbud!

Hvis en bestemt udbyder har givet dig et tilbud, der virker lidt højt, iforhold til de priser du finder inde på invisalign priser så skal du ikke sige ja til tilbuddet, der er andre tandlæger, som vil gøre det billigere og mindst lige så godt.  Bøjletandlægerne ved, at de kan tjene mange penge på Invisalign-behandlinger, så de vil sandsynligvis være villige til at samarbejde med dig om prisen.

At finde den bedste pris på tandregulering hos en bøjletandlæge behøver ikke at være svært eller overvældende. Brug eventuelt en formidler som invisalign tilbud, som indhenter flere tilbud til dig, så du sikrer dig den bedste pris, og en ordentlig kvalitet af din behandling.