Fedtfrysning – Nem måde at smide kilo på

Gennem Corona perioden, har jeg taget nogle trælse kilo på. Det var jeg virkelig ked af og ville derfor gøre noget ved det! Men da Danmark langsomt begyndte at åbne op igen, og man blev sendt tilbage ud på arbejdet og kontoret, kunne jeg ikke finde tiden til det eller overskuddet. Jeg har før benyttet mig af mange forskellige metoder, som ikke har givet det resultat jeg havde håbet på. Jeg mistede derfor motivationen for at tabe mig, og holdt helt op med at søge efter en løsning. I stedet valgte jeg at være utilfreds med min krop.

Jeg stødte på fedtfrysning og begyndte at søge lidt mere information omkring det. Jeg fandt denne magiske måde at fjerne ens fedtdepoter på, og det var helt uden kirurgisk indgreb. Jeg blev grebet af ideen og begyndte at søge efter klinikker, som kunne hjælpe mig. Jeg stødte på Shaping Studios fedtfrysning og kom derefter i kontakt med dem. Jeg havde naturligt en masse spørgsmål, fordi det var nyt for mig og der var mange tanker som kørte rundt. De var heldigvis utrolig imødekommende og rigtig dygtige til at svare på mine spørgsmål. De var gode til at forklare de store fordele som man kan se ved fedtfrysning, hvor en af disse er de ganske få bivirkninger der er ved at få lavet denne behandling.

Først en konsultation hos Shaping Studio. Her fandt vi frem til det område jeg gerne ville have fjernet noget fedt på. Efterfølgende stillede de en masse spørgsmål, og hurtigt efter gik vi ellers bare i gang, og det gik super fint. Fedtfrysningen har hjulpet mig til at komme af med noget af det uønskede fedt jeg har på kroppen, og jeg har derfor fået mere selvtillid og positivitet omkring min krop. Jeg har samtidig heller ikke skulle samle overskud til at gå ned i et fitnesscenter for at begynde og træne.

Jeg kunne se resultater allerede efter 10 uger, og kunne få en behandling mere allerede efter 12 uger. Hvis du står og overvejer fedtfrysning, kan det her virkelig anbefales. Det kan nemlig være utrolig svært at styre hvor på kroppen du vil tabe dit fedt, hvis du træner. Med en fedtfrysning kan man selv styre hvor på kroppen man gerne vil af med fedtet, så hvis man har lidt uheldigt fedt på maven eller en træls dobbelthage, kan man få det fjernet, hvis man har lyst til det. Der er nogle bestemte regler, som man skal være sikker på man overholder, men hvis man gør det, synes jeg bare man skal tage ned og få taget en snak, så man kan komme i gang med at få fjernet sit uønsket fedt.