Køb badesalt og ansigtscreme hos Badeanstalten

Din hudplejerutine bør efterlade en fantastisk blød og fugtgivende hud, der hverken irriterer eller klør. Badeanstalten har svaret til dig, der mangler gode produkter at forkæle dig selv med. I deres sortiment kan du finde ansigtscreme og badesalt. Alle hudplejeprodukter er håndlavet i Danmark, og med naturlige og gode ingredienser.

Slap af med duftende og plejende badesalt

Alle kan have behov for at have et produkt, der giver en afslappende effekt, og samtidigt forkæler sanserne. Badeanstalten har svaret med deres lækre badesalt, der kan anvendes til karbad og fodbad. Du skal blot fylde baljen eller karbadet op, og tilføje det fantastiske badesalt. Så kan du nyde en afslappende tid. Badesalt indeholder fransk middelhavssalt. Det består af ca. 97 % natriumklorid og 3 % andre mineraler og salte. Det er en grov salt, der efterlader huden lækker og blød. Der er mange fordele ved brug af badesalt, blandt andet er det et stærkt middel mod ømme muskler og led. Badesalt er også perfekt at anvende, for at lette menstruationssmerter, samt for at reducere stivhed i led og hævede områder. Det er selvfølgelig også en god måde at tage sig af sine fødder på, som bærer rundt på en hele dagen. Tager du dig af dine fødder, er det lettere at være på benene i flere timer. Badeanstalten har badesalt med forskellige dufte, der er grundet de forskellige æteriske olier, og tørrede lægeurter, der giver aromaterapeutiske egenskaber.

Hold din hud fugtig med en ansigtscreme

Der er dog også andre måder at tage sig godt af huden på, blandt andet med ansigtscreme til moden hud fra Badeanstalten. De har noget til enhver, og du kan derfor være sikker på at finde en ansigtscreme til din hud, på deres side. Du kan få en ansigtscreme med mandelolie, der er lavet til normal og kombinationshud. Denne ansigtscreme giver fugt til huden, netop grundet ingredienser som mandelolie og æteriske olier. Disse olier er med til at regulere talgproduktion, og også til at stimulere dannelsen af nye celler. Det er også her du finder en vitaliserende ansigtscreme, der er skabt til den modne hud. Den er med til at stimulere hudens kollagendannelse, hvilket mindsker rynker og fine linjer. Ansigtscremen binder også fugten i huden, og øger elasticiteten. Det gør at du får en lækker hud, der hverken er irriteret eller tør. Du bør tage et kig på deres cremer til ansigtet, og finde den rette kombination af hudplejeprodukter. Badeanstalten tager sig altid god til at udvikle deres produkter, og du kan derfor trygt stole på deres ansigtscreme er lavet i god kvalitet.

Uanset om du leder efter luksusprodukter til at forkæle dig selv, eller du er på udkig efter noget til din daglige eller ugentlige hudplejerutine, så har Badeanstalten det rette til dig. De laver deres produkter i hånden og de er alle lavet i Danmark.