Lyserød Vægmaling

Når foråret kommer, gør forårsblomsterne det også. Især kirsebærtræer og -blomster har i årevis været en inspirationskilde for indretningsguruer verden over. Kirsebærblomster symboliserer forår og er Japans uofficielle nationalblomst. I Japan kaldes disse blomster Sakura. Kirsebærblomster symboliserer kærlighed og feminin mystik. Sakura Pink symboliserer mindfulness og at leve i nuet. Farven Lyserød er kærlighedens farve og repræsenterer venskab, affektion, harmoni og indre ro. Den delikate farve er sød, legesyg, romantisk.

Når vi taler om Sakura Pink er vi også nødt til at nævne Kawaii. Kawaii er en revolutionerende Japansk design-stil som oversætter følelserne af at være elskelig, sød og yndig, til en ny, blød og sød indretningsstil. De lyserøde farver spænder bredt, fra en dæmpet nude-rosa nuance, til en kraftigere Y2K-pink.

Rød Vægmaling

Leder du efter rød eller lyserød vægmaling? Vi har samlet tidens smukkeste røde, lyserøde og rosa farver, som du kan se her.

Kærlighed og romantik. Den klare røde farve sender strakt tankerne hen på dramatik, passion og kærlighed. Farven er forbundet med et hav af forskellige følelser, men betragtes som farven på liv og evighed.

Vermillion Rød er en rig rød tone, med en smule orange i – men den kommer i mange forskellige varianter, fra en dæmpet og umættet farve, til en POP farve.

For mange vil den røde tone være for voldsom at male et helt rum med, men et par enkelte detaljer i den klare postkasserøde nuance, kan give et helt særlig look. Prøv vores røde maling, umættede Ruby Red, en mørk rustrød nuance som skaber både hygge og eksklusivitet!

Japandi er en trend som kombinerer den klassiske japanske indretningsstil med Skandinaviske og Nordiske deisgnelementer. Japandi bringer det bedste fra begge verdener samen! Det traditionelle og tidsløse Japanske design går utroligt godt sammen med rustikt og moderne Skandinavisk design. Japandi kommer fra det Japanske udtryk ”wabi-sabi” som omhandler dét at finde skønhed i det ufuldstændige og uperfekte. Japandi er altså mere end en indretningsstil; det er en livsfilosofi. Stilen karakteriseres ved brugen af dæmpede, mørke farver, som interagerer med lyse naturlige toner; sammen skaber dette en varm og hyggelig stemning. Japandi farvepaletter behøver dog ikke kun løbe tone-i-tone. Du kan sagtens tilføje en kontrastfarve og tilføje en herskabelig følelse med en mørkere accentfarve såsom charcoal eller indigo blå.