Naturlige hudpleje og anti aging produkter

Efter at have prøvet gode pleje produkter fra vichy igennem flere år, besluttede jeg mig for at se efter andre alternativer. Vi er vanemennesker, men jeg tog springet og forsøgte mig med produkter fra Krijen efter en nærmere undersøgelse på Google.

De har ligeledes ansigtscreme i 30 ml bøtter, ansigtsmasker, øjencreme, anti age creme og meget mere. Jeg var specielt vild med anti-aging og ansigtscremen fra Krijen. Den virker mere fugtende uden at gøre oplevelsen for ”våd og slasket”. Derudover er det stort plus, at produkterne er hundrede procent naturlige. Som der står, er den velegnet til tør hudtype og har en anti aging effekt, som betyder anti forældelse. Dvs den holder huden sund og stram ved hjælp af dens egenskaber som forhindrer dannelsen af rynker. Ingredienserne er selvfølgelig også lidt specielle. Den indeholder en særlig atærisk olie og C-vitamin. En kombination som skulle være rigtig godt for hudens elasticitet.

De garanterer, at der ikke forekommer unaturlige kemiske stoffer i cremen. Det er jo dejligt for en natur og økologi freak som mig. Priserne ligger også på et fornuftigt niveau. 145 kroner for en ansigtscreme og omkring 170 kroner for en anti aging creme. Det er ikke dyrt taget i betragtning af kvaliteten, holdbarheden og bæredygtigheden. Under produktbeskrivelserne synes jeg, at de holder rimelig lav profil. Der er en standard tekst (som er på kanten til at være for kedelig), men meget informativ og ikke for lang. Man kan godt se, at indehaveren af BeeOrganic er apoteker 😉

Som I kan regne ud, kan produkterne købes hos Beeorganic.dk som umiddelbart er ene importør af dette brand. Det er en online butik, hvor der desværre ikke kan købes i fysisk butik. Pakken kom dog allerede dagen efter, så ingen problemer. Det er jo også fremtiden. Flere og flere fysiske butikker lukker, flere og flere online webshops åbner. Det er måske ikke godt for beskæftigelsen, men bestemt fint for miljøet i form af mindre energiforbrug og forurening. Det er generelt deres koncept, at alt er økologisk, genanvendeligt og bæredygtigt.

For at komme tilbage til sagen, så er hudpleje produkterne fra Beeorganic & Krijen bestemt et forsøg værd. Jeg har været typen der altid har ledt efter økologiske og naturlige alternativer, så der er gjort erfaringer omkring hvad der virker og ikke virker så godt. Vi har derhjemme fx været plaget af fedtet hår derhjemme. De shampoo produkter med kemiske tilsætningsstoffer vi købte forårsagede skel i stor stil. Hos Bee Organic har de også shampoobarer som jeg vil give et forsøg også.

For at se, hvad de ellers byder på, kan du blot trykke her Beeorganic shop. Har du ellers spørgsmål til det, er de nok de rette personer til at besvare. Det var alt for nu, hav det godt.

Maria Nygaard, Aarhus