Opgradér din garderobe med Sand tøj

Hvis du går op i mode og trends, har du sikkert hørt om modehuset Sand Copenhagen, som er skabt af et dansk par fra Randers. Det er et tøjmærke der især er populært blandt verdensborgere, der benytter hele verden som sin legeplads. Ingen detalje er for lille til at gå op i, og der lægges stor vægt på brugen af godt materiale. Kvaliteten er altid i orden hos Sand tøj; de ved hvor vigtigt det er at føle sig godt tilpas i sit tøj, samtidig med at man gerne vil se godt ud.

En blanding af to verdener

Sand tøj er især blevet bemærket for deres genkendelige blanding af italienske og danske trends. Fra det danske modemarked kommer sansen for stil og design, og fra Italien kommer passionen for stof og grafiske mønstre i høj designmæssig kvalitet. De skandinaviske silhuetter møder den italienske charme danner en balancegang mellem det klassiske og sofistikerede og det mere finurlige modeunivers, hvad enten det er Sand tøj til mænd eller til kvinder. Det er tit og ofte italiensk stof der bliver brugt, fordi der er et større fokus på holdbarheden, så du kan købe et stykke tøj fra Sand og vide, at det vil tjene dig i mange år.

Bæredygtighed

Sand tøj er klar over, at et tøjfirma har et vist ansvar overfor miljøet, og det sætter de en ære i at leve op til. Dette kommer eksempelvis til udtryk i tidløse designs som kan bruges igen og igen, uden at det går af mode. Derudover er det også ekstremt vigtigt, at tøj har en lang holdbarhed og er lavet af kvalitetsmaterialer, så man kan genbruge sit tøj, år efter år. Jo længere tid et stykke tøj holder, jo mindre bliver der brugt af planetens naturlige ressourcer.