Bliv festens midtpunkt

Når man er til fester, er der mange der gerne vil være festens midtpunkt. Dette kræver dog nogle modetips, da dette kan være med til at hjælpe en med at blive festens midtpunkt. Det kræver nemlig at mennesker kigger på en og tænker “wauw hun/han ser god ud” Dette er meget nemmere end det lyder til og kan gøres med nogle få tips.

Håret

Ens hår er noget af det første mange mennesker lægger mærke til. Dette er ikke noget man tænker over, men hvordan ens hår sidder og er klippet, er med til at forme ens hoved. Altså hvis man har en klipning der ikke er særlig god, vil ens hovedform ændre sig efter det. Ikke at den faktisk ændre sig, men det ser sådan ud. Det er derfor vigtigt at man har en god frisør. Hvad er en god frisør? En god frisør er for det første en der har en professionel frisørsalon. Dette er nemlig med til at vise at hun/han har styr på det personen laver. En god frisør er også en der forstår hvad man siger. Hvis man ikke kan kommunikere med personen bag saksen, eller den der klipper en har en totalt anden opfattelse af hvad du siger, så er det ikke en god frisør. En god frisør er også en der kan give nogle tips og ikke er bange for at gøre det. Når man ikke er frisør, så har man oftest ikke særligt meget forstand på hvordan håret skal klippes, derfor er det en god idé at lade frisøren bestemme hvordan hun syntes vil se pænt ud til en.

Hav dig selv med

At have sig selv med til en fest kan lyde meget dumt. Selvfølgelig er man selv med når man er taget til en fest. Dette er bare ikke altid tilfældet. Mange gange prøver man at være noget man ikke er for at passe ind, eller for at gøre nogle andre mennesker glade. Her er det dog bedst bare at være sig selv. Ikke lade sig påvirke af hvad man tror andre mennesker forventer af en. Hvis man hviler nok i sig selv til at gøre som man selv har lyst til, så vil man i den grad blive opdaget. Nogle vil sige det er dumt, men de fleste af dem der siger dette syntes det er fedt og ville ønske de selv turde gøre dette. Der vil dog være de fleste som syntes at det er mega fedt man bare er sig selv. Dette vil også være med til at tiltrække nogle mennesker der er gode for en at være sammen med. Det vil ikke tiltrække nogle som man egentligt ikke kan lide, men som man bare er sammen med fordi de er populære og man selv har gjort hvad de forventer af en.