Sådan frier du til din udkårne

Når to personer elsker hinanden, og det er fast, at begge vil og kan leve sammen, er ægteskabet et naturligt skridt på vejen. Ægteskabet beviser overfor verden, at et par vælger at leve med hinanden i medgang og modgang.

Ægteskabet og alt omkring rummer enormt mange traditioner med sig. Det starter allerede ved frieriet, hvor der tradition for at manden går på knæ for kvinden.

Tiden har givet friere rammer til at et frieri kan have mange former.

Vælg den perfekte ring

Til det perfekte frieri hører den perfekte ring. Skal frieriet være til en kvinde, kan det være hjælpsomt at forhøre sig ved nogle veninder, for at høre om nogle særlige ønsker eller håb. Det kan være svært at snakke om som par, uden at indikere nogle tanker, så derfor kan veninderne være et godt våben.

Smykker og ringe især er vigtige til store begivenheder, og forlovelses- og vielsesringe er nogle af de fineste smykker, man kan investere i. Det er de ultimative symboler på kærlighed.

Uanset stil kan man finde den rigtige ved en dygtig guldsmed. Mange vælger vielsesringe i hvidguld, som er den klassiske og smukke ring, der klæder de fleste. Det er en sikker vej til en lykkelig forlovet, som vil nyde og beundre dette smykke millionvis af gange over den kommende tid.

Tænk ud af boksen

Ingen kærlighedshistorie er ens, og derfor kan det betale sig at tænke ud af boksen. Traditionen emmer af romantik, lange røde roser og stearinlys, men det ikke er nødvendigvis det rigtige for alle.

Måske var den første date i udkanten af skoven med madkurv, og en genskabelse af denne date kan muligvis være den perfekte setting for et personligt og helt unikt frieri.

Ikke alle føler sig komfortable med mennesker omkring sig, når en så stor begivenhed indtræffer, så overvej, om det er bedst at frieriet sker i tosomheden. Modsat kan en stor romantisk gestus forstærkes, hvis det sker med mange forskellige vidner til stede.

Husk, at kærligheden er det vigtigste

Selvom man kan planlægge det perfekte frieri på papiret, så kan der gå ting galt. Her det vigtigt at huske, at kærligheden er det bærende element for frieriet.

Hvis blot kærligheden er stor, så vil den udkårne være ligeglad med om vinen blev glemt i bilen, smykket ikke var helt i deres smag eller musikken ikke passer perfekt med timingen. De små detaljer falder i baggrunden, når ens elskede går på knæ, og spørger om det helt store spørgsmål.

Den store dag står nu officielt for døren, og udstyret med de rigtige smykker – ringene – er ethvert par klar til at nyde en stor fest, men vigtigst af alt et langt og lykkeligt liv i selskab med hinanden og deres fælles kærlighed.