Opnå renere hud med en Nordic Wellness porerenser – se mere her

Noget af det første man ser, når man kigger på dig, er dit ansigt. Af den grund, har ens ansigt rigtig meget at gøre med ens selvsikkerhed. Har man for eksempel meget uren hud, kan dette gå hen og være et problem for selvsikkerheden. Dette kan undgås.

Der findes en masse forskellige produkter som man kan bruge til at rense huden helt i bund. Det kan være rigtig mange forskellige ting. Du kan bruge disse produkter hver dag, men stadig ikke komme nogle vegne med din hud. Det handler om at bruge de rigtige produkter, så læs med her og få gode tips.

Støvsugemaskine til ansigtet – hvad?

Det er ikke en reel støvsuger, men et specielt produkt der er kommet meget op i medierne på det seneste, minder meget om en ministøvsuger til ansigtet. Det er det i princippet også. Dog vil den her ”maskine” være bedre for dit ansigt end en støvsuger. Det gode ved produktet er, at den kan bruges til absolut alle hudtyper. Følsomme og ikke følsomme. Tør og olieret hud. Selvfølgelig også alle andre.

Det er ikke noget der smøres i huden. Det er en maskine, der suger al snavs og andet der ikke skal være der ud af porerne i dit ansigt. På den måde kommer du af med bumser og andre urenheder inden de egentlig er der overhovedet. Nordic wellness porerenser  hedder den. Det er ren magi for din hud.

Hvorfor kan jeg ikke bare pleje min hud som jeg plejer?

Det kan du selvfølgelig også. Dog vil du fortsat få bumser og andet da dette er meget naturligt. Med porerenseren kommer du bumser og urenheder i forkøbet ved at suge det ud af huden der ellers ville blive til en bums.

Mange mennesker klemmer sine bumser i håb om at de da forsvinder hurtigere, men dette er meget dumt, da du ofte vil klemme bumser med dine fingre. På dine fingre er der bakterier. Bumser består af bakterier. Alt dette påstår vil undgås med en Nordic Well Porerenser, hvilket er det gode ved den.