Vælg en diskret e-cigaret

Vil du gerne i gang med at ryge på e-cigaret men skal det være en meget diskret e-cigaret, som du får fat i?

I denne artikel får du en række gode råd til, hvordan du finder frem til nogle mere diskrete e-cigaretter, som du nemmere kan hive frem i det offentlige rum. Læs med her hvis det har interesse.

Tænk meget på farverne

Du bør først og fremmest tænke meget over hvilke farver du køber din e-cigaret i. Vi mennesker er visuelle væsener og vores blik bliver automatisk draget hen mod meget kraftige farver.

Det er for eksempel ikke en god ide at vælge en e-cigaret i en kraftig rød farve eller lignende, hvis den skal være meget diskret. Tænk hellere i sort, grå eller andre mere ’kedelige’ farver. På den måde bliver den en del mere diskret og du kan nemmere liste den frem i det offentlige rum.

Hvor stor skal den være?

Tænk også på hvor stor den skal være. I dag kan man købe en e-cigaret i mange forskellige størrelser, hvoraf nogle er betydeligt større end andre. I dag kan man faktisk købe en e-cigaret, som man nemt kan gemme væk i sin hånd.

Det gør tingene en smule mere diskrete, når man køber en lidt mindre e-cigaret som ikke fylder så meget. Den er derudover også blot nemmere at manøvre rundt med. Og så fylder den med garanti også en del mindre nede i tasken, hvilket naturligvis er et plus.

Prøv at danne dig et billede af dine muligheder ved at tage et kig på selve markedet af e-cigaretter. Hvilke mærker giver de mindste e-cigaretter, som stadigvæk er i en god kvalitet? Husk på at god kvalitet altid er noget du skal prioritere uanset hvilke andre krav du så måtte have til din e-cigaret.

En e-juice, der ikke lugter for meget

Hvis du gerne vil have en diskret e-cigaret, så handler det også om at tage et kig på hvilken e væske du vælger at bruge. I dag kan du købe e-juice i mange forskellige smage og de har alle hver deres lugte – hvoraf nogle er langt mere diskrete end andre.

Hvis du er meget i tvivl om hvilken e juice du skal vælge, så kan du altid tage et kig på nogle kundeanmeldelser. Ofte vil tidligere snakke om det, hvis nogle bestemte e væsker har en meget diskret form for lugt.