Få styr på efterårsgarderoben til dit barn

Selvom vejret ikke ligefrem viser, der er koldere tider på vej, så er det alligevel altid en god ide, at begynde og forholde sig til børnenes efterårsgarderobe. Måske nogle forælder har prøvet at stå i den situation hvor vejret lige pludselig skrifter – og termostøvlerne skal i brug med det samme, men dem fra sidste år er blevet for små. Så skal der købes nye termostøvler, men lige præcis den termostøvle som dit barn og du syntes rigtig godt om, er selvfølge udsolgt i den størrelse i skal bruge. Så du må gå på kompromis og nøjes med en af de modeller der er tilbage. Hos LittleRecycle syntes vi derfor altid du skal gå i gang med at forny efterårsgarderoben i god tid, så dig og dit ban kan få den model i syntes bedst om.

Se hele vores udvalg her.

 

Termotøj

 

Når efterår kommer vil det være for koldt med blot en sweatshirt. Hos LittleRecycle anbefaler vi derfor, at du anskaffer dit barn et sæt termotøj. Et sæt termotøj kan bruges i mange forskellige sammenhæng, fx kan termobukserne bruges sammen med overgangsjakken på de koldere dage. Og på de kolde og regnfulde dage kan dit barn nemt bruge termojakke og termobukserne under regntøjet. Til de lidt mindre anbefaler vi en termodragt, da den er mere praktisk og behagelig for de små. Hos LittleRecycle har vi et bredt udvalg af termotøj, til mange forskellige priser så alle kan få lækkert termotøj til sit barn.

 

Se vores termotøj her:

 

Regntøj

 

Efterårssæsonen kan også byde på våde og regnfulde dage, hvor det kan være et must at børnene har regntøj på. Hos LittleRecycle har vi et kæmpe udvalg af regntøj til barn i alderen fra 0-12 år. Du kan finde regntøj i mange forskellige prisklasser, kvaliteter og mærke. Hvis du ikke syntes dit barn behøver termotøj, så vil vi anbefale dig at du vælger et sæt regntøj med fleece.

 

Se vores regntøj her:

 

Overgangsjakke

 

Hvis du vælger at dit barn skal have en overgangsjakke, så anbefaler vi hos LittleRecycle, at du prioritere at den også kan bruges i børnehaven. Specielt fordi vejret kan være meget skiftende i denne tid, og nogle termojakker vil måske ikke være varme nok. Du skal blot tage stilling til hvilken overgangsjakke, der er den rigtige for dit barn. Vi har et stort udvalg af overgangsjakker hos LittleRecycle, så du kan bare begynde din skattejagt her, så er du også sikker på den kan fås i den størrelse du skal bruge.

 

Se vores jakker her: